Мени
Вашата кошничка

101 Начин да го препознаеш принцот на бел коњ

101 Начин да го препознаеш принцот на бел коњ
101 Начин да го препознаеш принцот на бел коњ
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Федерика Боско
  • Димензии: 12.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страници: 101
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-656-0
210.00 ден.
Без ДДВ: 210.00 ден.

Во оваа духовита, иронична и забавна книга ќе пронајдете совет како да го препознаете принцот на бел коњ и како да побегнете од мажите кои ви изгледаат несигурни, кои се мамини синчиња, кои се женети, себични, насилници и луди. Овој прирачник за преживување настанал од желбата на авторката да ги подели со читателките своите искуства и искуствата на своите пријателки.
Сигурно не е твојот принц на бел коњ... ако не ти се јавува,...ако те изведува само во среда,...ако ја крие вашата врска,...ако ти вели дека си дебела,...ако не води љубов со тебе...