Мени
Вашата кошничка

ОСНОВНИ УЧИЛИШТА RSS Feed

04 ноем. Општинско основно училиште „Климент Охридски“, Миравци-Гевгелија
0 325
Општинско основно училиште „Климент Охридски“,Миравци-ГевгелијаМиравци е сместено на западниот брег на реката Вардар, на оддалеченост од околу 5 километри од нејзиното корито!Училиштето е сместено во северниот дел на Миравци. Објектот  е нов, убаво уредено, а има и голем, убаво уреден двор!  Од надворешниот изглед на училиштето, паѓа в очи  з..
02 ноем. Основни училишта во Република Северна Македонија
0 498
општина основно училиште Берово ООУ „Дедо Иљо Малешевски“  Берово OОУ „Никола Петров Русински“ с.Русиново Пехчево OОУ „Ванчо Китанов“  Битола OОУ „Александар Турунџиев“ с.Кукуречани Битола OОУ „Даме Груев“  Битола OОУ „Елпида Караманди“  Битола OОУ „Гоце..
30 окт. ОУ „Јунус Емре“ - с. Лисичани, Пласница
0 376
Име на училиштето:  Јунус ЕмреАдреса на училиштето: с.Лисичани,општина ПласницаТелефон : 076202550Факс: 0450284-055Е-маил на училиштето: s_lisicani@yahoo.comДиректор на училиштето : Ајнур БајрамоскиКаде се наоѓа училиштето: с.Лисичани , општина ПласницаУчилиштето  како подрачно  училиште  постои од  1948 година, додека како централно ..
30 окт. ООУ “ Тихомир Милошевски“ - с. Ново Село, Скопје
0 491
Име на училиштето:  ООУ “ Тихомир Милошевски“ Адреса на училиштето: ул.62 бр.1 с. Ново Село, Општина Ѓорче Петров, Скопје Телефон и факс на училиштето: Телефон 02/2037-805 Факс.02/2050-582 E-mail на училиштето: tihomirmilosevski@yahoo.com Веб страница:  ооу-тихомирмилошевски.мкд Директор на училиштето: Јагода Петковска Каде се наоѓа училиштето (Оп..
30 окт. Општинско основно училиште „Ристо Шуклев“ - Негорци, Гевгелија
0 383
Основното училиште „Ристо Шуклев“ се наоѓа во центарот на населеното место Негорци, припаѓа на општина Гевгелија и е оддалечено 6 км. од градот Гевгелија. Во непосредна близина се наоѓаат Негорски Бањи прочуени по лековитоста на минералните води и прекрасните природни услови за престој, одмор и рекреација.  Адресата на училиштето е: ул. „Маршал Тит..
Прикажани 1 од 5 до 5 (1 Страни)