Мени
Вашата кошничка

ПОПУСТ од 10 до 50%

СРЕДНИ УЧИЛИШТА RSS Feed

04 ноем. СРЕДНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ ДИМИТАР МИРАСЧИЕВ – Штип
0 39
СРЕДНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ ДИМИТАР МИРАСЧИЕВ – ШтипСОУ „Димитар Мирасчиев“ се наоѓа во центарот на градот  Штип. Адресата на училиштето е: ул.Вита Поп Јордановаа бр.2, 2000 Штип. Телефонот/факсот, е-маилот и веб страницата на училиштето се: +389 32 390 591, dmirasciev@yahoo.com,  dmirasciev.edu.mk.  вд.Директор на училиштето е Катица Костова.Уч..
02 ноем. Средни училишта во Република Северна Македонија
0 68
ОСУ „Ацо Русковски“ Берово Средно училиште СОУ Г. „Јосип Броз Тито“ Битола Средно училиште СОТУ „Ѓорѓи  Наумов“ Битола Средно училиште СОУ „Таки Даскало“ Битола Средно училиште СОЕУ „Јане Сандански,“ Битола Средно училиште СОЗУ „Кузман Шапкарев“ Битола Средно ..
30 окт. ДСУ „Спортска академија“ - Скопје
0 67
Државното средно училиште „Спортска академија“ е училиште кое е основано 2013-тата година (правно 2015-тата година) за подобар образовен и спортски развој на младите талентирани спортисти од нашата држава. Седиштето на училиштето се наоѓа во населба Центар во Скопје. Училиштето има дисперзирани паралелки и во 10 градови низ Македонија-..
Прикажани 1 од 3 до 3 (1 Страни)