Мени
Вашата кошничка

Едукативно пакетче за првачиња Бр.2

Едукативно пакетче за првачиња Бр.2
Едукативно пакетче за првачиња Бр.2
 • Залиха: Достапен
 • Автор: Феникс јуниор
 • Година на издавање: 2022
 • Јазик: македонски
449.00 ден.
Без ДДВ: 449.00 ден.
 1. Нова серија на илустрирани едукативни постери како дел од едицијата „Учење низ игра со Феникс“
  Области:
  1. Букви
  2. Броеви
  3. Годишни времиња
  4. Овошје
  5. Зеленчук
  6. Домашни животни
  7. Шумски животни
  8. Зоолошка градина
  Димензии: 50 x 70 cm
  Изработка: пластифицирани, со две метални лајсни
  Пакување: секој постер индивидуално спакуван во украсна кутија
 2. “Англиски за најмладите” е мала сликовница составена од илустрации кои се објаснети со повеќе од 550 англиски зборови. Поимите се преведени и на македонски јазик.

 3. Можеме ли да ја спасиме планетата?
  Да, и тоа на многу начини!
  Можеме да ја штедиме енергијата, да ја заштитуваме недопрената природа, да се придружиме на оние кои ги чуваат водата и воздухот на 101 начин!
  Со јасни објаснувања и интересни еколошки проекти, чуварот на природата Дејвид Белами и другарите китови ви покажуваат што треба да првите, за да ја заштитите планетата…

       ПОДАРОК: Детски бонтон