Мени
Вашата кошничка

Едукативно пакетче за првачиња Бр.3

Едукативно пакетче за првачиња Бр.3
Едукативно пакетче за првачиња Бр.3
 • Залиха: Достапен
 • Автор: Феникс јуниор
 • Година на издавање: 2022
 • Јазик: македонски
649.00 ден.
Без ДДВ: 649.00 ден.
 1. УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА СО БУКВИТЕ претставува сет од едукативни картички со азбуката изработени во соработка со Логопедско друштво Интеракција плус.
  Картичките се изработени од цврст каширан картон, со илустрирани поими и реченици и претставуваат совршено едукативно помагало за сите оние кои за прв пат ја изучуваат азбуката и пишувањето.

  Димензии на картичка: 7 x 11 cm
  Број на картички: 31
  Печат: пластифицирани (двостран) колор на цврст каширан картон

 2. Илустрирана книга за боење и полесно изучување на македонската азбука со дополнителни страници за боење на броевите и годишните времиња.

 3. Нова серија на илустрирани едукативни постери како дел од едицијата „Учење низ игра со Феникс“
  Области:
  1. Букви
  2. Броеви
  3. Годишни времиња
  4. Овошје
  5. Зеленчук
  6. Домашни животни
  7. Шумски животни
  8. Зоолошка градина
  Димензии: 50 x 70 cm
  Изработка: пластифицирани, со две метални лајсни
  Пакување: секој постер индивидуално спакуван во украсна кутија