Мени
Вашата кошничка

Зошто мажите не слушаат и не можат да прават две работи во исто време

Зошто мажите не слушаат и не можат да прават две работи во исто време
Зошто мажите не слушаат и не можат да прават две работи во исто време
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Барбара и Алан Пиз
  • Димензии: 12.00cm x 17.00cm
  • Година на издавање: 2013
  • Број на страници: 121
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-618-8
160.00 ден.
Без ДДВ: 160.00 ден.

Како секогаш да задоволите една жена?Умилкувајте се, фалете ја, разнежнете се, воодушевувајте се, уживајте, посветете ѝ се, соживувајте се, пејте серенади, масирајте ја, поправајте работи, упатувајте ѝ комплименти, поддржувајте ја, хранете ја, смирувајте ја, мачете Танталови маки, задоволувајте ја, замолчувајте ја, милувајте ја, тешете ја, прегрнувајте ја, занемарувајте ѝ ги дебелите делови од телото, галете ја , впијте се во неа, угодувајте ѝ, возбудувајте ја, смирувајте ја, штитете ја, јавувајте ѝ се на телефон, предвидувајте, љубете ja, простувајте ѝ , сочувстувајте со неа, забавувајте ја, шармирајте ја, грижете се за неа, обврзете се, фасцинирајте ја, негувајте ја, имајте доверба во неа, бранете ја, облекувајте ја, фалете се со неа, викајте ја светица, оддадете ѝ признание, разгалете ја, земете ја во прегратка, умирајте за неа, сонувајте за неа, задевајте ја, задоволете ја, стегнете ја, одобрувајте ѝ, поклонувајте ѝ се, обожавајте ја.Како секогаш да задоволите еден маж?Разголете се.