Мени
Вашата кошничка

ПОПУСТИ

Италијански низ разговор
-38 %
Model: HEJ79L
“Италијански низ разговор со изговор” или “Италијански разговорник” е речник со повеќе од 5000 италијански зборови и изрази за секоја прилика...
100.00 ден. 160.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Кажи дете мое - дали знаеш ова што е? (гатанки)
-38 %
Автор: Киро Донев Model: TZD8JK
“Кажи дете мое, дали знаеш ова што е?” претставува една мала збирка на илустрирани гатанки, напишани од еден од омилените македонски писатели за деца и млади, Киро Донев. Одгатнувањето на гатанки е забавна активност која ја поттикнува детската фантазија и креативност, игра во која може да учествуваа..
100.00 ден. 160.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Како до правилно, брзо и лесно учење низ игра
-29 %
Автор: Христо Петрески Model: U3EFWJ
Водич за родителите, воспитувачите и наставниците Десет основни правила за помош на децата при учењето Позитивниот став за способностите на децата Вниманието при учењето Асоцијации, визуелизација, цртање, боење и слично Патот до успехот Речникот и јазичките способности Улогата на родит..
150.00 ден. 210.00 ден.
Ex Tax:150.00 ден.
Како до сопствено совршенство
-38 %
Автор: Сондра Реј Model: GD778K
Книгата “Како до сопствено совршенство” од Сондра Реј содржи начини за афирмација и вежби со чија помош можете да ги решите психолошките потешкотии кои ги нарушуваат вашите односи; да го привлечете идеалниот партнер за вас; да остварите извонредна љубовна врска; да внесете радост во своите меѓусебни..
100.00 ден. 160.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Книга за секој маж
-5 %
Автор: Ерик Флечер Model: M2NCRC
Најчесто поставувани прашања поврзани со здравјето на мажите се оние кои се однесуваат на машките репродуктивни органи (простатата), на сексуалноста, на промените што се случуваат кај мажите во средните години и процесот на стареење, на болестите на срцето, високиот крвен притисок, дијабетесот и дру..
100.00 ден. 105.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Книга за чајот
-38 %
Автор: Какузо Окакура Model: 4AUSGQ
“Книга за чајот” се смета за дело со најубави есеи кои на човекот од Запад му го претставуваат источниот начин на размислување. Авторот на книгата, Какузо Окакура (1862-1913), се обидел во “Книга за чајот” да ја објасни специфичноста на Истокот преку симболот чај, бидејќи на Далечниот исток овој пои..
100.00 ден. 160.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Крвен притисок
-5 %
Model: KJX4HN
Зголемениот крвен притисок е најмасовното заболување во светот, од кое страда секој четврти човек, а по педесеттата година од животот секое второ лице има поблага или потешка форма на оваа болест.Зголемениот крвен притисок одвнатре ги напаѓа и разорува ѕидовите на артериите. Денес, се повеќе пре..
100.00 ден. 105.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Крими приказни
-58 %
Автор: Антологија Model: 3WJUK5
Избор на крими приказни:Вилијам ле Ке – Пурпурна смрт Чарлс Дикенс – Судење за убиство Џ. К. Честертон – Тајната градина Едгар Валас – Сложувалка на заблудата Марк Твен – Кражба на белиот слон М. Ј. Лермонтов – Фаталист..
100.00 ден. 240.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Прикажани 37 од 48 до 170 (15 Страни)
Cookies
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за приватност. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.