Мени
Вашата кошничка

Како до правилно, брзо и лесно учење низ игра

Како до правилно, брзо и лесно учење низ игра
Како до правилно, брзо и лесно учење низ игра
 • Залиха: Достапен
 • Автор: Христо Петрески
 • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
 • Број на страници: 39
 • Корица: мек повез
 • Јазик: македонски
150.00 ден.
Без ДДВ: 150.00 ден.
 • Водич за родителите, воспитувачите и наставниците
 • Десет основни правила за помош на децата при учењето
 • Позитивниот став за способностите на децата
 • Вниманието при учењето
 • Асоцијации, визуелизација, цртање, боење и слично
 • Патот до успехот
 • Речникот и јазичките способности
 • Улогата на родителите
 • Детскиот свет
 • Самопомошта и почитувањето...

 

Колачиња (Cookies)
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за колачиња. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.