Мени
Вашата кошничка

Кажи дете мое - дали знаеш ова што е? (гатанки)

Кажи дете мое - дали знаеш ова што е? (гатанки)
Кажи дете мое - дали знаеш ова што е? (гатанки)
Кажи дете мое - дали знаеш ова што е? (гатанки)
Кажи дете мое - дали знаеш ова што е? (гатанки)
Кажи дете мое - дали знаеш ова што е? (гатанки)
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Киро Донев
  • Димензии: 20.00cm x 14.00cm
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страници: 39
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-761-1
160.00 ден.
Без ДДВ: 160.00 ден.

ДРУГИ ИЗДАНИЈА ОД ОВОЈ АВТОР

“Кажи дете мое, дали знаеш ова што е?” претставува една мала збирка на илустрирани гатанки, напишани од еден од омилените македонски писатели за деца и млади, Киро Донев. Одгатнувањето на гатанки е забавна активност која ја поттикнува детската фантазија и креативност, игра во која може да учествуваат сите генерации.

Колачиња (Cookies)
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за колачиња. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.