Мени
Вашата кошничка

Креативни боенки - комплет од 3 книги

Креативни боенки - комплет од 3 книги
Креативни боенки - комплет од 3 книги
Креативни боенки - комплет од 3 книги
Креативни боенки - комплет од 3 книги
Креативни боенки - комплет од 3 книги
Креативни боенки - комплет од 3 книги
Креативни боенки - комплет од 3 книги
  • Залиха: Достапен
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Број на страници: 15 - 15 - 15
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: /
210.00 ден.
Без ДДВ: 210.00 ден.

ДРАГИ ДЕЦА,

За брзо и лесно учење и проверка

  1. ТЕСТ БОЕНКА
  2. ВЕСЕЛА МАТЕМАТИКА
  3. ИГРОТЕКА

Креативните боенки ПИШИ – БРИШИ, покрај 12 – те внатрешни страници имаат плус 4 внатрешни корици за цртање, пишување и решавање.  15 страници за незаборавна забава и учење низ игра. Пишувајте, цртајте, решавајте и тоа неограничено безброј пати.

Повторно и повторно пишувајте и цртајте со фломастер, а бришете со сунѓер или платно. Ви посакуваме ретки и пријатни мигови на пишување, цртање и бришење!