Мени
Вашата кошничка

Љубов, убавина, слава

Љубов, убавина, слава
Љубов, убавина, слава
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Енди Ворхол
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2013
  • Број на страници: 80
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-626-3
210.00 ден.
Без ДДВ: 210.00 ден.

Оваа книга го претставува славниот американски уметник

преку неговите записи, размислувања и транскрипции на

неговите разговори со луѓето со кои се дружел…

Можеби тоа е најдобриот начин да го запознаеме како личност,

бидејќи во неа не зборува само за уметноста, туку и за сè она што го

интересирало во животот: љубов, убавина, слава, пари, секс...