Мени
Вашата кошничка

ОНЛАЈН ПОПУСТ од 10 до 35%

Мориња и океани

Мориња и океани
-15 %
Мориња и океани
  • Залиха: Достапен
  • Година на издавање: 2010
  • Број на страни: 59
  • Корица: тврд повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 978-9989-33-538-9
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
179.00 ден.
210.00 ден.
Без ДДВ: 179.00 ден.

Енциклопедијата “Мориња и океани” содржи безброј прашања и одговори за животинскиот и растителниот подводен свет, тајните на длабочините, големите морепловци и нивните патишта и безброј други занимливости што се случуваат во водите на морињата и океаните на нашата планета.

Од оваа ретка и значајна книга ќе дознаете за: плимата и осеката, живиот песок, бурите, дините, сантите мраз, морските чудовишта, зошто водата е сина, како се вади солта, дали и на другите планети има мориња и океани...