Мени
Вашата кошничка

ОНЛАЈН ПОПУСТ од 10 до 35%

Најубави сликовници за најмладите

Најубави сликовници за најмладите
Најубави сликовници за најмладите
-10 %
Најубави сликовници за најмладите
Најубави сликовници за најмладите
Најубави сликовници за најмладите
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Феникс јуниор
  • Димензии: 0.00cm x 29.50cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страни: 60
  • Корица: картон
  • Јазик: македонски
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
333.00 ден.
370.00 ден.
Без ДДВ: 333.00 ден.

Најубави сликовници за најмладите е новообјавен сет од 6 сликовници прилагодени за најмладите со следните теми:
- домашни животни
- шумски животни
- зоолошка градина
- морски свет
- зеленчук
- овошје

Димензии: 7,5 cm x 7,5 cm
Број на страници: 10 (каширан картон)