Мени
Вашата кошничка

ОНЛАЈН ПОПУСТ од 10 до 35%

Најпознати градби на светот

Најпознати градби на светот
-15 %
Најпознати градби на светот
 • Залиха: Достапен
 • Година на издавање: 2005
 • Број на страни: 64
 • Корица: тврд повез
 • Јазик: македонски
 • ISBN: 9989-33-136-7
This offer ends in:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
179.00 ден.
210.00 ден.
Без ДДВ: 179.00 ден.
 • Кинески ѕид
 • Триумфална капија
 • Кривата кула
 • Дворецот Версај
 • Таџ Махал
 • Ѕид на плачот
 • И многу други...