Мени
Вашата кошничка

Најпознати личности на светот

Најпознати личности на светот
Најпознати личности на светот
 • Залиха: Достапен
 • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
 • Година на издавање: 2005
 • Број на страници: 60
 • Корица: тврд повез
 • Јазик: македонски
 • ISBN: 9989-33-136-7
240.00 ден.
Без ДДВ: 240.00 ден.
 • Хомер
 • Сократ
 • Александар Македонски
 • Архимед
 • Вилијам Шекспир
 • Наполеон Бонапарта
 • Јохан Себастијан Бах
 • И многу други...