Мени
Вашата кошничка

Најголемата тајна на светот

Најголемата тајна на светот
Најголемата тајна на светот
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Ог Мандино
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2006
  • Број на страници: 134
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 9989-33-116-2
240.00 ден.
Без ДДВ: 240.00 ден.

Ог Мандино е автор на 17 бестселери продадени во повеќе од 50 милиони примероци преведени на повеќе од дваесет и пет светски јазици. Со тоа, тој станува еден од најчитаните писатели на книги за вдахновеноста и самопомошта.