Мени
Вашата кошничка

Најголемиот успех на светот

Најголемиот успех на светот
Распродадено
Најголемиот успех на светот
  • Залиха: Распродадено
  • Автор: Ог Мандино
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2004
  • Број на страници: 107
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 9989-901-14-7
240.00 ден.
Без ДДВ: 240.00 ден.

Страшна книга! Нејзините заповеди за успехот се мошне силни и даваат инспирација – тоа е план за постигнување на душевен мир, среќен и успешен живот. – Џ. Вилард Мериот, претседател на Управниот одбор на Merriot Corporation

Ог Мандино повторно докажа дека е мајстор на раскажувањето, со способност да ги открие принципите кои на сите што ќе се определат за нив ќе им овозможат да стекнат вистински богатства во животот. Оваа книга е навистина чин на љубовта. – В. Клемент Стоун, претседател и основач на Combined International, Inc.

Почнав да го читам “Најголемиот успех на светот” и не можев да прекинам со читање. – Ричард М. Девош, претседател на Amway Corporation