Мени
Вашата кошничка

Принцезата Султана: Прстенот на принцезата Султана

Принцезата Султана: Прстенот на принцезата Султана
Принцезата Султана: Прстенот на принцезата Султана
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Џин Сасон
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2011
  • Број на страници: 270
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 9989-33-253-3
320.00 ден.
Без ДДВ: 320.00 ден.

Нејзината приказна за декадентниот луксуз станува политички повик - таа се надева дека ќе го рашири зборот и ќе инспирира многу кругови на Султана да ги ослободат проблемите на жените, насекаде една жена по друга.