Мени
Вашата кошничка

Сите изданија

100 Чаеви за сите болести
Распродадено
Model: KGS2X5
“Природата, искуството и размислувањето ме научија да сфатам, дека богатствата на светот се корисни за нас само во тој степен, во кој се способни да ги задоволат нашите потреби.”- Даниел ДефоКако што во секоја куќа и домаќинство треба да постојат одреден број лекови, така треба да се има и домаш..
105.00 ден.
Ex Tax:105.00 ден.
Model: GK88SG
Mали совети, од голема помош за секое домаќинство.Видови дамки и како да се отстранат Разни совети од кујната Облека и обувки Убавина и здравје Мебел и одржување на домот Значењето на подароците..
105.00 ден.
Ex Tax:105.00 ден.
Автор: Дејвид Белами Model: MQNV83
Можеме ли да ја спасиме планетата?Да, и тоа на многу начини!Можеме да ја штедиме енергијата, да ја заштитуваме недопрената природа, да се придружиме на оние кои ги чуваат водата и воздухот на 101 начин!Со јасни објаснувања и интересни еколошки проекти, чуварот на природата Дејвид Белами ..
210.00 ден.
Ex Tax:210.00 ден.
Автор: Федерика Боско Model: 3PB3M7
Во оваа духовита, иронична и забавна книга ќе пронајдете совет како да го препознаете принцот на бел коњ и како да побегнете од мажите кои ви изгледаат несигурни, кои се мамини синчиња, кои се женети, себични, насилници и луди. Овој прирачник за преживување настанал од желбата на авторката да ги под..
210.00 ден.
Ex Tax:210.00 ден.
Автор: Жил Верн Model: 8WVGHN
Жил Верн (1828-1905) е голем француски писател препознатлив по своите научнофантастични и авантуристички романи. Неговата фантазија ја окупураат научните откритија, далечните земји, храбрите пловидби, истражувачките подвизи и сето она што е непознато. Во своите дела, кои во тоа време наликувале на ч..
180.00 ден.
Ex Tax:180.00 ден.
7 Стратегии за богатство и среќа
Распродадено
Автор: Џим Рон Model: GBTMVL
“Џим Рон е уметник на мотивацијата, има стил, богатство, харизма, знаење и шарм, а она што го кажува поттикнува на ефектност... Светот би бил подобар кога секој би го послушал мојот пријател Џим Рон.” – Марк Виктор Хансен Меѓу богатството и среќата не морате да избирате – тие извираат од истиот бог..
210.00 ден.
Ex Tax:210.00 ден.
Shpejt dhe lehtë deri te të folurit e drejtë
-20 %
Автор: Ана Петреска Model: U4YY2D
Едукативното издание „Shpejt dhe lehtë deri te të folurit e drejtë“ е резултат на соработката помеѓу „Феникс“ и логопедскиот и дефектолошки центар „Интеракција Плус“. „Shpejt dhe lehtë deri te të folurit e drejtë“ се состои од дидактички вежби од логопедски карактер за визуелно учење и запознавање ..
168.00 ден. 210.00 ден.
Ex Tax:168.00 ден.
Автор: Салвадор Дали Model: 3XV8Y3
Во оваа многу ретка и мошне значајна автобиографска книга,авторот Салвадор Дали (1904-1989) ги објаснува своите животни и уметнички постапки,комплексните основи на својата ексцентричност и бескрајната надреалистичка фантазијасо која го обележа сликарството во дваесеттиот век.Во книга..
210.00 ден.
Ex Tax:210.00 ден.
Автор: М. Ј. Киршнер Model: 3BCZBH
Без разлика колку години имате, вие можете да имате здрав и активен живот, едноставно следејќи ги вежбите од оваа книга. Тие се јасно и внимателно објаснети, со привлечни илустрации и дијаграми, на еден од водечките експерти за јога во светот. Овие вежби не се наменети само за младите или за спортис..
260.00 ден.
Ex Tax:260.00 ден.
Прикажани 1 од 12 до 471 (40 Страни)