Мени
Вашата кошничка

Светот околу нас

Светот околу нас
Светот околу нас
  • Залиха: Достапен
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Број на страници: 64
  • Корица: тврд повез
  • Јазик: македонски
240.00 ден.
Без ДДВ: 240.00 ден.

Светот околу нас ни отвора бескрајно различни и секогаш нови видици. Природата подготвено ги покажува убавите предели и му овозможува на човекот да ја потврди својата смелост и храброст во истражувањето на нови и непознати области. Тешко е да се одлучи човек за тоа кој предел на нашата планета е најубав, најчудесен и најинтересен. Толку многу ги има и толку многу се убави. Оваа илустрирана детска енциклопедија со наслов “СВЕТОТ ОКОЛУ НАС” ќе се обиде на најмладите читатели да им прикаже и открие дел од многуте предели и природни појави во светот кои привлекуваат многубројни посетители од секаде, а тие самите ќе одлучат што им е најубаво, најчудесно и најинтересно...а можеби еден ден и тие ќе посакаат да ги посетат...

А зошто не?!