Мени
Вашата кошничка

Тајната вечера

Тајната вечера
Тајната вечера
  • Залиха: Достапен
  • Автор: Хавиер Сиера
  • Димензии: 14.00cm x 20.00cm
  • Година на издавање: 2009
  • Број на страници: 303
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
  • ISBN: 9989-33-218-5
300.00 ден.
Без ДДВ: 300.00 ден.

Тајната вечера ја решава енигмата на големиот гениј и неговото ремек-дело. Кога ќе го прочитате овој роман, никогаш повеќе Тајната вечера нема да ја гледате со исти очи! Мистерија, убиство и интрига во шпанскиот бестселер кој го освои светот.Со возбудлива нарација делото на Хавиер Сиера открива каде би можеле да бидат вистинските извори на Леонардовата инспирација за најпознатото сакрално дело на христијанството.