Мени
Вашата кошничка

Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4

Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4
Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4
Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4
Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4
Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4
Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4
Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4
Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4
Учење низ игра - Забава за сите - Комплет од 4
  • Залиха: Достапен
  • Димензии: 21.00cm x 30.00cm
  • Година на издавање: /
  • Број на страници: 28
  • Корица: мек повез
  • Јазик: македонски
360.00 ден.
Без ДДВ: 360.00 ден.

УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА ЗАБАВА ЗА СИТЕ
ПИШИ БРИШИ – КРЕАТИВНА БОЕНКА
Драги деца, Креативните боенки ПИШИ – БРИШИ, покрај 24– те внатрешни страници имаат плус 4 внатрешни корици за цртање, пишување и решавање. 28 страници за незаборавна забава и учење низ игра. Пишувајте, цртајте, решавајте и тоа неограничено безброј пати. Повторно и повторно пишувајте и цртајте со фломастер, а бришете со сунѓер или платно.
Ви посакуваме ретки и пријатни мигови на пишување, цртање и бришење!

  1. Учење низ игра - забава за сите (1)        
  2. Учење низ игра - забава за сите (2)        
  3. Учење низ игра - забава за сите (3)        
  4. Учење низ игра - забава за сите (4)