Мени
Вашата кошничка

Контакт

Адреса на нашите канцеларии
Ул. Костурски Херои Бр. 35
Скопје, Македонија
Работно време
Пон-Пет: 08:00 - 16:00

Контактирајте нѐ

Captcha

Нашата локација

Издавачка куќа ФЕНИКС
ФЕНИКС ХРИСТО ДООЕЛ
Ул. Костурски Херои бр. 35
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон
02 3238-036

Колачиња (Cookies)
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за колачиња. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.