Мени
Вашата кошничка

Услови за користење


Онлајн книжарницата feniks.net.mk  е сопственост на Издавачка куќа ФЕНИКС е веб страна за продажба на книги.

Во нашата онлајн книжарница, без обврска за купување може детално да ја разгледате целокупната наша понуда.

Забранета е секаква злоупотреба на содржината што не е во согласност со условите за користење.


Онлајн книжарницата е отворена 24 часа, 7 дена во неделата. Кога се извршува вонредно ажурирање истата може да биде недостапна во кратки интервали.

 

Колачиња (Cookies)
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за колачиња. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.