Мени
Вашата кошничка

ЗДРАВЈЕ

Аутизам
-38 %
Автор: Ана Петреска Model: M8HSKR
Како лице со аутизам отсекогаш го доживував светот поинаку. Кога одев во основно училиште, училишното ѕвоно ми ги навредуваше ушите  како што машината за поправање заби го иритира нервот. Ме престрашуваа силните звуци како што е оној кога ќе пукне балон. Крутите поткошули и волнената облека ја ..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Книга за секој маж
-38 %
Автор: Ерик Флечер Model: M2NCRC
Најчесто поставувани прашања поврзани со здравјето на мажите се оние кои се однесуваат на машките репродуктивни органи (простатата), на сексуалноста, на промените што се случуваат кај мажите во средните години и процесот на стареење, на болестите на срцето, високиот крвен притисок, дијабетесот и дру..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Крвен притисок
-38 %
Model: KJX4HN
Зголемениот крвен притисок е најмасовното заболување во светот, од кое страда секој четврти човек, а по педесеттата година од животот секое второ лице има поблага или потешка форма на оваа болест.Зголемениот крвен притисок одвнатре ги напаѓа и разорува ѕидовите на артериите. Денес, се повеќе пре..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Најуспешни диети
-38 %
Автор: Група автори Model: LSLAMJ
Диетата претставува дел од систематскиот план со кој се постигнува, пред се, промена на начинот на живеење, кој ќе резултира со задоволство од постигнатиот успех за подобро здравје и поубав изглед.Диетата не треба воопшто да се сфаќа и прифаќа како голема жртва и збир од непријатни ограничувања...
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Најчести болести и болки и нивно ефикасно лекување
-38 %
Автор: Викторија Хуберт Model: M673WM
Современиот начин на живеење наметнува болести со кои секојдневно се соочуваме и за кои бараме соодветни начини на превенција и лекување. “Најчести болести и болки и нивно најефикасно лекување” на Викторија Хуберт е книга во која можат да се пронајдат одговори на прашањата поврзани со најчестите заб..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Подобрете го видот
-38 %
Автор: Лорин Деј Model: LX2F56
Нарушувањата на видот и очните проблеми не се случуваат сами од себе. Сите тие имаат свои причини. За жал, класичната медицина не е семоќна и не може да ги отстрани сите причини и последици кои негативно се одразуваат на видот. Лековите кои што се препишуваат и применуваат најчесто се опасни хемикал..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Правилна исхрана за здрав живот
-38 %
Автор: Џон Алтман Model: L3UFN7
Правилна исхрана за долг живот на д-р Џон Алтман е книга за сите оние кои сакаат и умеат да се грижат за својот живот, како и за оние кои мислат  дека се “силни” и дека нив поради “неправилната исхрана” не може ништо да им се случи. Ние живееме од третина од храната што ќе ја изедеме, а лекари..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Рехабилитација по мозочен удар
-38 %
Автор: Ана Петреска Model: M6ULF2
Рехабилитацијата на пациентот по мозочниот удар треба да биде постојана, упорна и без прекини. Планираната и тимски реализирана рехабилитација придонесува да се редуцираат последиците од мозочниот удар, односно да се зголеми степенот на независност на пациентот во активностите на секојдневниот жив..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Сам свој лекар
-38 %
Model: L4KWCF
Сам свој лекар Сто чаеви за сите болести Стари начини на лечење Тајните на лековитите растенија Тајните на долговечноста и подмладувањето Здрав живот и исхрана Крвен притисок и природно лечење Храна за убавина Живот без болести Како без мрснотии и целулит..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Прикажани 1 од 12 до 15 (2 Страни)