Мени
Вашата кошничка

ПОПУЛАРНИ КНИГИ

1000 Златни прaвила за секое домаќинство
-38 %
Model: GK88SG
Mали совети, од голема помош за секое домаќинство.Видови дамки и како да се отстранат Разни совети од кујната Облека и обувки Убавина и здравје Мебел и одржување на домот Значењето на подароците..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Вештина на војувањето за менаџери
-38 %
Автор: Доналд Г. Краус Model: GF2AQJ
Веќе со години училиштата за менаџери и професионалните советници го користат кинескиот текст стар 2500 години и неговите незаменливи коментари за водењето, стратегијата, организацијата, натпреварувањето и соработката. Древната мудрост на класичниот текст на Сун Цу “Вештина на војувањето” во оваа кн..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Зен приказни
-38 %
Model: GRCDUG
Танзан и Екидо патуваа по каллив пат. Паѓаше силен дожд. Одејќи, сретнаа убава девојка облечена во кимоно од свила, која поради калта не можеше да ја мине крстосницата.-Дојди, девојко – рече Танзан. Ја крена во прегратка и ја пренесе преку калта. Екидо не прозборе до вечерата, се додека не стигн..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Како до сопствено совршенство
-38 %
Автор: Сондра Реј Model: GD778K
Книгата “Како до сопствено совршенство” од Сондра Реј содржи начини за афирмација и вежби со чија помош можете да ги решите психолошките потешкотии кои ги нарушуваат вашите односи; да го привлечете идеалниот партнер за вас; да остварите извонредна љубовна врска; да внесете радост во своите меѓусебни..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Мисли (Макијавели)
-34 %
Автор: Николо Макијавели Model: GZSA8C
За државата и управувањето За природата и човекот За законите За военото искуство..
99.00 ден. 150.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Мисли (Ниче)
-34 %
Автор: Фридрих Ниче Model: GV2FP8
За човекот и надчовекот За Бог, безбожноста и новите скрупули За постоењето и светот За општеството, државата и карактерот За спознанието, филозофијата и уметноста..
99.00 ден. 150.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Најеротските писма до Нора
-38 %
Автор: Џемс Џојс Model: GLHU5J
Но, о, Боже, зарем јас не би ти ги дарувал сите кралства на овој свет кога само би можел. О, душо, толку сум љубоморен на минатото, а сепак ги грицкам ноктите од возбуда кога ќе сретнам некој од тој чудно смирувачки град на запад, каде што мојата сакана, мојот прекрасен див цвет, ги поминала своите ..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Новооткриени масонски тајни
-38 %
Автор: К. Најт и Л. Томас Model: GMQC3P
Во средиштето на истражувањето на потеклото на масонството од страна на двајцата слободни ѕидари Кристофер Најт и Роберт Ломас, е загадочната личност Хирам Абиф – ѕидар на Соломоновиот храм, чија смрт е опишана во историјата на масонството, иако не се спомнува во Стариот завет. Истражувајќи го ритуа..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Нострадамус - неоткриени пророштва
-51 %
Автор: Артур Крокет Model: GBHDR4
Најголемиот пророк на сите времиња оставил неверојатна порака за луѓето од XXI век. Откријте ја неговата тајна!Michael de Nostradame, познат под името Нострадамус е највлијателниот пророк кој светот го познава. Пророштвата на Нострадамус се најточни од сите било кога забележани пророштва. И друг..
99.00 ден. 200.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Скршени крилја
-38 %
Автор: Калил Џибран Model: GEKQGM
Во новелата Скршени крилја, Џибран говори за својата прва љубов што ја доживеал уште додека учел во Бејрут. Повеќе од четириесет години оваа новела е арапски бестселер. За неа самиот Џибран мислел дека е најдоброто што било кога го напишал. Со лирски тон Џибран говори за љубовта како свето и неповто..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Тајните на долговечноста и подмладувањето
-38 %
Model: GK9JBU
Книгата “Тајните на долговечноста и подмладувањето”, иако мала по обем, е вистински бестселер, објавена во милионски тиражи, а кај нас го доживува своето трето издание во “Феникс”. Во неа се содржани бројни искуства од целиот свет (Шведска, Германија, Русија, Јапонија, Ориентот, Мексико, Кина, Амери..
99.00 ден. 160.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Прикажани 1 од 11 до 11 (1 Страни)