Мени
Вашата кошничка

КНИЖЕВНИ СПИСАНИЈА

Книжевна Академија 1/2020 - Уловени зборови (Антологија на македонскиот современ расказ)
-67 %
Автор: Христо Петрески Model: KNZ001
Венко Андоновски Димитрие Дурацовски Трајче Кацаров Ермис Лафазановски Митко Маџунков Блаже Миневски  Јагода Михајловска - Георгиева Александар Прокопиев Гоце Смилевски Оливера Ќорвезироска Ресул Шабани..
99.00 ден. 300.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Книжевна Академија 2/2020 - Будилник (Антологија на македонскиот авторски бајки)
-67 %
Автор: Христо Петрески Model: KNZ002
Љубомир Грбевски Киро Донев Љубинка Донева Мерсиха Исмајлоска Александар Кујунџиски Александар Прокопиев Ана Стојаноска Дејан Трајкоски Ели Маказлиева Сузана Ѓорушевска Трајче Кацаров Панде Манојлов..
99.00 ден. 300.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Пергамент 1-2/2020 - Млади македонски писатели
-67 %
Автор: Христо Петрески Model: PRG001
ЛАУРЕАТИ  Мирослав ТрајковскиКОНКУРСИ Владимир Котевски  Светлана Пауновска Марија Костовска Росана Гошева Марта Трајковска Бојана Спасовска Мартина Ѓорѓевска Цветанка Невчева Мила Најдоска Елена Костадиновска Ана РувиноскаРАБОТИЛНИЦА Владимир Мартиновски Трајче Кац..
99.00 ден. 300.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Селект 1/2020 - Антологија на поезија од македонски автори во странство (Во потрага по убавата песна)
-67 %
Автор: Васил Тоциновски Model: SLKT001
Лилјана СТОИЛКОВСКА - АНДОНОВА Борче АНДОНОВСКИ Ранко БЕБЕКОСКИ Виктор БИВЕЛ Вера БЛАГОЕВИЌ Виктор М. БЛИЗНАК Ана ИЛИЈОСКА - БОГИЌ Ристо ВАСИЛЕВСКИ Рада ВИДИНОВСКА Ристо ГАЛЕВСКИ Јосиф ГРЕЗЛОВСКИ - ГАНДЕТО Перо ДАМЧЕВСКИ - КОЦИН Ирена ПАВЛОВА ДЕ ОДОРИКО Гордана ДИМОВСКА Драгица ДИМОВ..
99.00 ден. 300.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Селект 2/2020 - Антологија на современиот македонски афоризам (Почесен круг)
-67 %
Автор: Васил Толевски Model: SLKT002
МИТКО АЛАЧКИ МАРЈАН АНЃЕЛОВСКИ ЈАНЕ АТАНАСОВ ТОДЕ РИСТО БЛАЖЕВСКИ ИВАН БОЈАЏИСКИ ЕФТИМ ГАШЕВ БЛАЖЕ ДОКУЛЕВСКИ ВИТОМИР ДОЛИНСКИ АЦО ЃОРГИЕВ МИЛЕ ЃОРЃИЈОСКИ ДИМИТАР ИЛИЕВ – ВИЛАЗОРСКИ ИВАН КАРАДАК ДУШКО КРАЛЕВСКИ АТАНАС КРЛЕВСКИ ДИМИТРИ ЛЕШНИКОСКИ ДАРКО МАРКОВИЌ ЖИВКО ПАВЛОВ ЃОР..
99.00 ден. 300.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Селект 3/2020 - Антологија на современа македонска хаику поезија (Распнат човек)
-67 %
Автор: Христо Петрески Model: SLKT003
КОРЕНИ: Димитар Аргакиев  Петко Дабески  Искра Донева  Љубинка Донева  Драгана Ефтимова  Тоде Илиевски  Пандора Јовановска­Илиевска  Бобан Карапејовски Атанас Крлевски Александар Кујунџиски Жарко Кујунџиски Владимир Мартиновски Никола Маџиров Бистрица..
99.00 ден. 300.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Селект 4/2020 - Антологија на посветени песни (Скопјани - за навек)
-67 %
Автор: Васил Тоциновски Model: SLKT004
Павлина Климкар Меанџиева Ристо Ѓ. Јачев Петар Наневски Гого Ивановски Васил Дрвошанов Васил Тоциновски Демијан Каранфилов Славчо Ковилоски Марина Мијаковска Љубен Ташковски Блаже Конески Гане Тодоровски Радомир Виденовиќ (Србија) Каролина Илика (Романија) Мирјана Тренчева Марина Мија..
99.00 ден. 300.00 ден.
без ДДВ:99.00 ден.
Прикажани 1 од 7 до 7 (1 Страни)