Мени
Вашата кошничка

СОВРЕМЕНА МАКЕДОНСКА ПОЕЗИЈА И ПРОЗА

Model: Z3VNW4
Институтот за сценски уметности при Универзитетот за аудиовизуелни уметности Европска филмска,театарска и танцова академија – Скопје заедно со Издавачката куќа “Феникс” го започнуваат научноистражувачкиот проект “Европскиот театар и драматургија во Република Македонија од ослободувањето до денес”. Н..
320.00 ден.
без ДДВ:320.00 ден.
Автор: Рифат Емин Model: ZY49XF
Стиховите на Рифат Емин создаваат илузија на паралелен и имагинарен свет полн со мистицизам, а изборот на зборови ја прави збирката привлечна како за општата публика, така и за читателите со истенчен вкус. Од стиховите може да се насети музика и музикалност, но и филозофија, историја, митологија. Ри..
265.00 ден.
без ДДВ:265.00 ден.
Во косата цвет
Распродадено
Прикажани 1 од 12 до 64 (6 Страни)