Мени
Вашата кошничка

РЕЧНИЦИ И РАЗГОВОРНИЦИ

Model: HN26CJ
“Албански разговорник” или “Албански низ разговор со изговор” е речник со повеќе од 5000 албански зборови и изрази за секоја прилика...
200.00 ден.
без ДДВ:200.00 ден.
Model: HCWDM7
“Германски низ разговор со изговор” или “Германски разговорник” е речник со повеќе од 5000 германски зборови и изрази за секоја прилика...
200.00 ден.
без ДДВ:200.00 ден.
Model: H3B87A
“Грчки разговорник” или “Грчки низ разговор со изговор” е речник со повеќе од 5000 грчки зборови и изрази за секоја прилика...
200.00 ден.
без ДДВ:200.00 ден.
Деловна кореспонденција
-50 %
Model: JUNJZL
Прирачникот ДЕЛОВНА КОРЕСПОНДЕНЦИЈА – на македонски и англиски јазик, составен е од 55 деловни писма и деловен речник.Првиот дел опфаќа комплетен текст и фразеологија карактеристична за надворешно – трговската комуникација. Конципиран е така што со него лесно може да се служат не само професиона..
199.00 ден. 400.00 ден.
без ДДВ:199.00 ден.
Model: JDYP96
“Детски илустриран речник” (англиско-македонски и македонско-англиски) е мал речник за најмладите, составен од илустрации на кои сликовито се прикажани поимите. Илустрациите се преведени и на двата јазика, со што се олеснува осознавањето на истите...
160.00 ден.
без ДДВ:160.00 ден.
Model: HEJ79L
“Италијански низ разговор со изговор” или “Италијански разговорник” е речник со повеќе од 5000 италијански зборови и изрази за секоја прилика...
200.00 ден.
без ДДВ:200.00 ден.
Прикажани 1 од 12 до 20 (2 Страни)