Мени
Вашата кошничка

НАУЧНИ ИЗДАНИЈА

Автор: Ана Петреска Model: UVJYPP
Преку истражувањето за овој труд, а со помош на анкетните прашалници и анкетните истражувања добиени се сознанија, факти и аргументи за самите баратели на работа и давателите на работа, односно колку и на кои работни места се вработуваат лицата со посебни потреби и кои се нивните сознанија и искуств..
420.00 ден.
без ДДВ:420.00 ден.
Автор: Стана Смиљковиќ Model: UTG7EP
Општ заклучок е дека Јаневски ја конституирал македонската книжевност за деца подарувајќи и нови тонови и теми. Ако детството во самата своја појава е дел од неминливата убавина, песните и расказите на Јаневски се дар за таа убавина на невината детска душа. Силата на зборот како порој излегува од по..
320.00 ден.
без ДДВ:320.00 ден.
Прикажани 1 од 12 до 14 (2 Страни)