Мени
Вашата кошничка

Ана Петреска

Ана Петреска е родена на 18.09.1991 год. Објавени публикации: • Рехабилитација кај пациенти по мозочен удар (2013) • Аутизам (2014)
Автор: Ана Петреска Model: U4YY2D
Едукативното издание „Shpejt dhe lehtë deri te të folurit e drejtë“ е резултат на соработката помеѓу „Феникс“ и логопедскиот и дефектолошки центар „Интеракција Плус“. „Shpejt dhe lehtë deri te të folurit e drejtë“ се состои од дидактички вежби од логопедски карактер за визуелно учење и запознавање ..
150.00 ден.
Ex Tax:150.00 ден.
Автор: Ана Петреска Model: M8HSKR
Како лице со аутизам отсекогаш го доживував светот поинаку. Кога одев во основно училиште, училишното ѕвоно ми ги навредуваше ушите  како што машината за поправање заби го иритира нервот. Ме престрашуваа силните звуци како што е оној кога ќе пукне балон. Крутите поткошули и волнената облека ја ..
100.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Автор: Ана Петреска Model: UVJYPP
Преку истражувањето за овој труд, а со помош на анкетните прашалници и анкетните истражувања добиени се сознанија, факти и аргументи за самите баратели на работа и давателите на работа, односно колку и на кои работни места се вработуваат лицата со посебни потреби и кои се нивните сознанија и искуств..
420.00 ден.
Ex Tax:420.00 ден.
Автор: Ана Петреска Model: M6ULF2
Рехабилитацијата на пациентот по мозочниот удар треба да биде постојана, упорна и без прекини. Планираната и тимски реализирана рехабилитација придонесува да се редуцираат последиците од мозочниот удар, односно да се зголеми степенот на независност на пациентот во активностите на секојдневниот жив..
100.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Автор: Ана Петреска Model: U3TDN6
Едукативното издание „Чекор по чекор до правилен говор“ е резултат на соработката помеѓу „Феникс“ и логопедскиот и дефектолошки центар „Интеракција Плус“. „Чекор по чекор до правилен говор“ се состои од дидактички вежби од логопедски карактер за визуелно учење и запознавање со основните поими, пред..
210.00 ден.
Ex Tax:210.00 ден.
Автор: Ана Петреска Model: UCNJ005
А...како авион...Б...како був...В...како верверичка...„Весела азбука“ е петтата книга од нашиот нов едукативен серијал „Учење низ игра“. Во оваа креативна книга со буквите, преку песнички, реченици и стикери, најмладите на забавен и интерактивен начин ќе се запознаат со сите букви од нашата азбу..
190.00 ден.
Ex Tax:190.00 ден.
Автор: Ана Петреска Model: EDUK001
Едукативното издание „Чекор по чекор до правилен говор“ е резултат на соработката помеѓу „Феникс“ и логопедскиот и дефектолошки центар „Интеракција Плус“. „Светот на Марко и Марија“ претставува илустриран водич кој преку приказната за Марко нè запознава со специфичностите на аутизмот кај децата...
100.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Прикажани 1 од 7 до 7 (1 Страни)