Мени
Вашата кошничка

Чарлс Дикенс

Автор: Чарлс Дикенс Model: 7FPN8A
Англискиот писател Чарлс Дикенс (1812-1870) е еден од најпознатите романсиери во светот. Тој е вешт писател и верен сликар на темната страна на животот во англиското општество околу средината на деветнаесеттиот век и критичар на неговите недостатоци. Негови дела се: “Оливер Твист“, “Давид Коперфилд“..
160.00 ден.
Ex Tax:160.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)