Мени
Вашата кошничка

Дејвид Парк

Автор: Дејвид Парк Model: CUDZE1
Светот е обвиен во снег. Сите летови се откажани и возењето е опасно, но Том тргнува од Белфаст со автомобил низ опасен и подмолен пејзаж за да го врати дома за празниците својот син. Во домот на Том останува сопругата Лорна, ќерката Лили и празнината што останала поради отсуството на другиот син Да..
359.00 ден.
Ex Tax:359.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)