Мени
Вашата кошничка

Федерика Боско

101 Начин да го препознаеш принцот на бел коњ
-53 %
Автор: Федерика Боско Model: 3PB3M7
Во оваа духовита, иронична и забавна книга ќе пронајдете совет како да го препознаете принцот на бел коњ и како да побегнете од мажите кои ви изгледаат несигурни, кои се мамини синчиња, кои се женети, себични, насилници и луди. Овој прирачник за преживување настанал од желбата на авторката да ги под..
99.00 ден. 210.00 ден.
Ex Tax:99.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)