Мени
Вашата кошничка

Франц Кафка

Процес
-15 %
Автор: Франц Кафка Model: A6RSNT
Франц Кафка (1883-1924) е едно од најзначајните имиња на современата светска литература и современиот роман. За тоа сведочат фактите што сите најпознати современи романсиери се повикуваат токму на делото на Кафка како на почеток и извор на модерната раскажувачка проза. Романот Процес е еден од трите..
297.50 ден. 350.00 ден.
Ex Tax:297.50 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)