Мени
Вашата кошничка

Хавиер Сиера

Автор: Хавиер Сиера Model: 3ESQR3
Тајната вечера ја решава енигмата на големиот гениј и неговото ремек-дело. Кога ќе го прочитате овој роман, никогаш повеќе Тајната вечера нема да ја гледате со исти очи! Мистерија, убиство и интрига во шпанскиот бестселер кој го освои светот.Со возбудлива нарација делото на Хавиер Сиера открива каде..
300.00 ден.
Ex Tax:300.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)