Мени
Вашата кошничка

Херман Хесе

Демијан
-15 %
Автор: Херман Хесе Model: A6CLBH
Херман Хесе (1877-1962) своето исклучително книжевно дело го исполнил со хуманизам,барање одговор на темелните прашања за човековото постоење и истражувањето на длабочината на човечката душа. Испишувајќи бројни врвни страници, секогаш искажувал цврста верба во човековата благородност и духовна сила...
238.00 ден. 280.00 ден.
Ex Tax:238.00 ден.
Автор: Херман Хесе Model: 37FBME
Преубавиот син Сидарта незадоволен од духовната исполнетост што му ја пружа традиционалната вера тргнува по патот за потрага на крајната вистина и конечното просветлување, не отстапувајќи од својата животна цел и автентичноста ни по која цена. Сидарта се откажува од благодетите на богатиот живот, до..
280.00 ден.
Ex Tax:280.00 ден.
Прикажани 1 од 2 до 2 (1 Страни)