Мени
Вашата кошничка

Ида Јесен и Хане Бартолин

Карл е Карл
-50 %
Карл вели дека е лав! Но, дали е лав...?Карл се преправа дека е лав и ја плаши мајка му. Но, тогаш и самиот ќе се уплаши!„Вашите деца заслужуваат да читаат добри книги. Како што се книгите на Ида Јесен и Хане Бартолин.“ – Кристелигт Дагблад..
150.00 ден. 300.00 ден.
Ex Tax:150.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)