Мени
Вашата кошничка

Џон Алтман

Автор: Џон Алтман Model: L3UFN7
Правилна исхрана за долг живот на д-р Џон Алтман е книга за сите оние кои сакаат и умеат да се грижат за својот живот, како и за оние кои мислат  дека се “силни” и дека нив поради “неправилната исхрана” не може ништо да им се случи. Ние живееме од третина од храната што ќе ја изедеме, а лекари..
100.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)