Мени
Вашата кошничка

Какузо Окакура

Автор: Какузо Окакура Model: 4AUSGQ
“Книга за чајот” се смета за дело со најубави есеи кои на човекот од Запад му го претставуваат источниот начин на размислување. Авторот на книгата, Какузо Окакура (1862-1913), се обидел во “Книга за чајот” да ја објасни специфичноста на Истокот преку симболот чај, бидејќи на Далечниот исток овој пои..
160.00 ден.
Ex Tax:160.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)