Мени
Вашата кошничка

Калил Џибран

Гласот на учителот
-56 %
Автор: Калил Џибран Model: TVJ7ME
Калил Џибран, големиот филозоф, поет и сликар е роден во 1883 година во Либан. Еден е од најчитаните автори на дваесеттиот век, автор кој подеднакво ги фасцинира припадниците на двете култури – западната и источната. Од неговите дела со силен магнетизам на бесмртност извира срцето на мистичниот Исто..
70.00 ден. 160.00 ден.
Ex Tax:70.00 ден.
Пророкот
-38 %
Автор: Калил Џибран Model: TVRQGG
Калил Џибран, големиот филозоф, поет и сликар е роден во 1883 година во Либан. Еден е од најчитаните автори на дваесеттиот век, автор кој подеднакво ги фасцинира припадниците на двете култури - западната и источната. Од неговите дела со силен магнетизам на бесмртност извира срцето на мистичниот Исто..
100.00 ден. 160.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Скршени крилја
-5 %
Автор: Калил Џибран Model: GEKQGM
Во новелата Скршени крилја, Џибран говори за својата прва љубов што ја доживеал уште додека учел во Бејрут. Повеќе од четириесет години оваа новела е арапски бестселер. За неа самиот Џибран мислел дека е најдоброто што било кога го напишал. Со лирски тон Џибран говори за љубовта како свето и неповто..
100.00 ден. 105.00 ден.
Ex Tax:100.00 ден.
Калил Џибран - комплет од 2 книги
-56 %
Автор: Калил Џибран Model: KAL55
ГЛАСОТ НА УЧИТЕЛОТКалил Џибран, големиот филозоф, поет и сликар е роден во 1883 година во Либан. Еден е од најчитаните автори на дваесеттиот век, автор кој подеднакво ги фасцинира припадниците на двете култури – западната и источната. Од неговите дела со силен магнетизам на бесмртност извира срц..
140.00 ден. 320.00 ден.
Ex Tax:140.00 ден.
Прикажани 1 од 4 до 4 (1 Страни)
Cookies
Користиме колачиња и други идентификатори за да ви овозможиме најдобро искуство со нашата интернет страница. Може да прочитате повеќе за тоа како ги користиме колачињата и другите идентификатори, во нашата Политика за приватност. Со продолжувањето да ја користите оваа страница, прифаќате да користиме колачиња и други идентификатори.