Мени
Вашата кошничка

Лорин Деј

Подобрете го видот
-38 %
Автор: Лорин Деј Model: LX2F56
Нарушувањата на видот и очните проблеми не се случуваат сами од себе. Сите тие имаат свои причини. За жал, класичната медицина не е семоќна и не може да ги отстрани сите причини и последици кои негативно се одразуваат на видот. Лековите кои што се препишуваат и применуваат најчесто се опасни хемикал..
99.00 ден. 160.00 ден.
Ex Tax:99.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)