Мени
Вашата кошничка

Мајкл Мирола

Мајкл Мирола е автор на романи, раскази, поезија и драмски текстови. Живее во Торонто, Канада. Со романот „Берлин“ е добитник на наградата „Bressani“ и финалист на „Indie Book“ и „National Best Books Awards“. За своето творештво има освоено повеќе награди и признанија. Објавуван е во бројни списанија во Канада, САД, Велика Британија и Италија.
Берлин
-52 %
Автор: Мајкл Мирола Model: BRLN01
Паѓа Берлинскиот ѕид. Kонтинент подалеку, во психијатриската клиника во Монтреал, пациент се буди од двегодишната зашеметеност.Неговата опсесија со Берлин е необјаснива. Со неговото бегство од болницата започнува надреалната авантура во која минатото се меша со иднината, а смртта служи да се промени..
200.00 ден. 420.00 ден.
Ex Tax:200.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)