Мени
Вашата кошничка

Мете Еике Нерлин и Петер Беј Александерсен

Приказната за Харди
-26 %
Си беше едно момче кое се викаше Харди. Тој имаше црвена коса, најчесто исправена нагоре, пеги на носот и растојание меѓу предните заби. Носеше кратки панталони без оглед на времето, а на грбот имаше убава наметка од злато, која се вееше додека одеше. Тој беше посилен од повеќето деца и мајсто..
290.00 ден. 390.00 ден.
Ex Tax:290.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)