Мени
Вашата кошничка

Мигел Де Сервантес

Дон Кихот
-15 %
Автор: Мигел Де Сервантес Model: AZYTMU
Дон Кихот е првиот модерен роман кој модерната книжевна критика го смета за посебно дело во европската книжевност. Во него се нижат сликите на неодоливата комичност, а кога подобро ќе се загледаме во секоја од нив – се отсликува многу смислен, притаен и најчесто тажен симбол. Дон Кихот е книга со мн..
212.50 ден. 250.00 ден.
Ex Tax:212.50 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)