Мени
Вашата кошничка

Мирче Нешовски

Автор: Мирче Нешовски Model: EXP1
Со овој прозен запис авторот на специфичен начин нè втурнува во читањето на необични страници во магичниот неореализам за херменевтските прашања, кои суштествуваат во секое живо суштество. Темите и мотивите за основата и постулатот на неговото физичко егзистирање во сиот бескраен космос, како основа..
400.00 ден.
Ex Tax:400.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)