Мени
Вашата кошничка

Мишел Гуд

Пет мали индијанци
-50 %
Автор: Мишел Гуд Model: PETIND4
Кени, Луси, Хауи, Мејзи и Клара. Пет деца оттргнати од своите семејства. Поранешни ученици во Мисионерското училиште. Раштркани низ запуштените и валкани улици во источниот кварт на Ванкувер. Прогонувани од трагите на минатото. Со избричени глави. Обесчестени тела. Но, засекогаш поврзани со заедни..
180.00 ден. 360.00 ден.
Ex Tax:180.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)