Мени
Вашата кошничка

Нермин Безмен

Тајна
-40 %
Автор: Нермин Безмен Model: TAJN
Книга полна со ТАЈНИ  во која се испреплетени  радоста и тагата, страста и љубовта…Една старица умира и остава таен дневник на своето семејство. Во дневникот е раскажан сиот нејзин живот, исполнет со љубов, страст и тајни што несомнено ќе ги потресат нејзините наследници. Таа била св..
240.00 ден. 400.00 ден.
Ex Tax:240.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)