Мени
Вашата кошничка

Оисин Куран

Оисин Куран е писател, уредник и истражувач. Автор е на два романи. Неговиот прв роман Мопус е објавен во 2007 година. Неговиот втор роман Крвава приказна е ставен на листата на најочекувани книги во 2017 година од страна на весникот The Globe and Mail. За истиот роман, во 2018 година ја добива наградата Thomas Raddall Atlantic.
Автор: Оисин Куран Model: KRPPR1
Мејн, 1980. Утописката будистичка заедница е на работ на колапс. Авторитетот на харизматичниот водач се руши откако неговите следбеници сфаќаат дека се предолго експлоатирани. За да бидат работите полоши, единаесетгодишниот син на еден од приврзаниците дознава дека мајка му има рак. Наоѓајќи прибеж..
300.00 ден.
Ex Tax:300.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)