Мени
Вашата кошничка

Олга Громова

Шеќерното дете
-21 %
Автор: Олга Громова Model: SKR010
Автентична приказна и лично сведоштво за триумфот на љубовтаЕља, која среќно растеше во хармонично семејство, oдеднаш станува ќерка на „непријател на народот“ и е втурната во ужасен, неразбирлив за неа свет… Но, без оглед на сите искушенија, гладот и болестите, низ кои Еља и мајка ѝ поминуваат,..
230.00 ден. 290.00 ден.
Ex Tax:230.00 ден.
Прикажани 1 од 1 до 1 (1 Страни)